Kirsikka Itäkeskus

Kirsikka Itäkeskus

Luomupäiväkoti Kirsikka, Itäkeskus sijaitsee Kauppakartanonkatu 14 suojaisan sisäpihan puolella, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kodikas päiväkotimme tarjoaa 21 lapselle laadukasta varhaiskasvatusta. Päiväkodin väljät sisätilat tarjoavat hyvät puitteet erilaisiin tuokioihin, puuhiin ja leikkeihin. Helsingin kaupungin asiakaskokemuskyselyssä olemme saaneet aina huippupisteet. Päiväkodin herkullinen ruoka valmistetaan Laajasalon päiväkotimme keittiössä, josta se toimitetaan päivittäin.

Päiväkodilla on oma tilava metsäinen leikkialue, jossa on mm. keinualue, hiekkalaatikko ja viljelyslaatikot.
Lähimetsä on myös liikunta- ja luontoelämysten ja oppimisen paikkamme. Hyödynnämme kävelyetäisyydellä olevan Ison Antin leikkipuistoa ja kulttuurikeskus Stoan antia. Yhteistyömme Itä-Helsingin musiikkiopiston kanssa rikastaa viikkorytmiämme.

Toivotamme tervetulleiksi noin 2-5 vuotiaat lapset. Heidän turvallisesta arjestaan huolehtivat ammattitaitoiset ja työhönsä sitoutuneet varhaiskasvattajamme. Päiväkotimme on avoinna klo 7.15-16.30. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan. Alkavalle toimintavuodelle on vapaita paikkoja. Tiedustelut puhelimitse 050-3510950.

< Päiväkodit

Kuulumisia Itiksestä