VANHEMMILLE

Vanhemmille

Toimintamme perustuu Helsingin kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja valtakunnalliseen steinerpedagogiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan. Ammattitaitoiset ja sitoutuneet varhaiskasvattajamme huolehtivat monipuolisen, turvallisen ja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta lapsellesi. Toimimme kodinomaisesti, lapsen luonnonmukaista kasvua vaalien. Pienryhmätoiminta 6 – 8 lapsen ryhmissä mahdollistaa kiireettömän päivärytmin.

Päiväkotimme sijaitsevat Itäkeskuksessa (Kauppakartanonkatu 14) ja Laajasalossa (Suomensuontie 8) hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodeilla on väljät ja valoisat tilat iloisiin leikkeihin. Molemmissa päiväkodeissa pääsevät lapset ulkoilemaan isossa ja vain meille varatussa leikkipihassa. Retkeilemme myös viikottain lähimetsään.

Luomupäiväkoti Kirsikka on “Portaat Luomuun”-ohjelman korkeimmalla tasolla. Tarjoamme lapsille omassa keittiössämme tehtyä ravintoarvoiltaan huolellisesti suunniteltua ja valmistettua lakto-ovo-vegetaarista kasvisruokaa. Täysipainoisen ravinnon lisäksi pyrimme ehkäisemään sairauksia pukemalla lapset lämpimästi ja sään mukaisesti sekä pitämällä hyvää huolta lapsen stressittömästä toiminta- ja leikkiympäristöstä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Mikäli kiinnostuitte päivähoidosta Luomupäiväkoti Kirsikassa voitte ilmoittaa siitä meille näiden sivujen “Varaa tutustuminen”-toiminnon kautta.

Päivittäinen aukioloaika

Päiväkoti on avoinna klo 7.15 – 16.30

Toimintavuoden päivämääriä

  • Toimintavuosi alkaa 2.8.2021
  • Syysloma 21.-22.10.2021
  • Joululoma 23.12.-6.1.2022
  • Talviloma viikko 8, (21. – 25.2.2022)
  • Kesäloma 1. – 31.7.2022

Hoitomaksu

Päivähoitopaikan hinta muodostuu Kelan lasten hoitotuesta, Helsingin kaupungin tuesta 5-v. lapsien varhaiskasvatukseen ja vanhempien maksamasta hoitomaksusta.

Mikäli perheelle on myönnetty Kelan tulosidonnaista hoitolisää, alenee päivähoitomaksu vastaavasti.

 
 

Artikkelit

Artikkeli Annika Witing 2021 Luomuravintola.fi

Kuva Aino Niemi
Ruokakulttuurin tunteminen on tärkeää

Syksyllä leikitellään väreillä
Jokaisen hyvinvoinnista pidetään huolta – Kuvat Kirsikan väki

 

Artikkeli Ipanapostissa

Artikkeli Apu – lehdessä 22/2010
Teksti Eve Hietamies Kuvat Sanna Hiltunen

LINKKEJÄ

Yksityisen hoidon tuki
Helsingin yksityiset päiväkodit ry Facebookissa
Steinerkasvatuksen Liitto Ry