VANHEMMILLE

Vanhemmille

Toimintamme perustuu Helsingin kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja valtakunnalliseen steinerpedagogiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan. Ammattitaitoiset ja sitoutuneet varhaiskasvattajamme huolehtivat monipuolisen, turvallisen ja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta lapsellesi. Toimimme kodinomaisesti, lapsen luonnonmukaista kasvua vaalien. Pienryhmätoiminta mahdollistaa kiireettömän päivärytmin.

Päiväkotimme sijaitsevat Itäkeskuksessa (Kauppakartanonkatu 14) ja Laajasalossa (Suomensuontie 8) hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodeilla on väljät ja valoisat tilat iloisiin leikkeihin. Molemmissa päiväkodeissa pääsevät lapset ulkoilemaan isossa ja vain meille varatussa leikkipihassa. Retkeilemme myös viikottain lähimetsään.

Luomupäiväkoti Kirsikka on “Portaat Luomuun”-ohjelman korkeimmalla tasolla. Tarjoamme lapsille omassa keittiössämme tehtyä ravintoarvoiltaan huolellisesti suunniteltua ja valmistettua lakto-ovo-vegetaarista kasvisruokaa. Täysipainoisen ravinnon lisäksi pyrimme ehkäisemään sairauksia pukemalla lapset lämpimästi ja sään mukaisesti sekä pitämällä hyvää huolta lapsen stressittömästä toiminta- ja leikkiympäristöstä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Mikäli kiinnostuitte varhaiskasvatuksesta Luomupäiväkoti Kirsikassa voitte ilmoittaa siitä meille näiden sivujen “Varaa tutustuminen”-toiminnon kautta. Ilmoittautuminen ei sido perhettä mihinkään.

Päivittäinen aukioloaika

Päiväkoti on avoinna klo 7.15 – 16.30

Toimintavuoden 2022-23 päivämääriä

  • Toimintavuosi alkaa 1.8.2022
  • Syysloma 20.-21.10.2022
  • Joululoma 23.12.2022 – 8.1.2023
  • Talviloma viikko 8 (20. – 25.2.2023)
  • Kesäloma 1. – 31.7.2023
 
 

Artikkelit

Artikkeli Annika Witing 2021 Luomuravintola.fi

Kuva Aino Niemi
Ruokakulttuurin tunteminen on tärkeää

Syksyllä leikitellään väreillä
Jokaisen hyvinvoinnista pidetään huolta – Kuvat Kirsikan väki

 

Artikkeli Ipanapostissa

Artikkeli Apu – lehdessä 22/2010
Teksti Eve Hietamies Kuvat Sanna Hiltunen

LINKKEJÄ

Yksityisen hoidon tuki
Helsingin yksityiset päiväkodit ry Facebookissa
Steinerkasvatuksen Liitto Ry