VANHEMMILLE

Vanhemmille

Toimintamme perustuu Helsingin kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan ja valtakunnalliseen steinerpedagogiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan. Ammattitaitoiset ja sitoutuneet varhaiskasvattajamme huolehtivat monipuolisen, turvallisen ja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta lapsellesi. Toimimme kodinomaisesti, lapsen luonnonmukaista kasvua vaalien. Pienryhmätoiminta 6 – 8 lapsen ryhmissä mahdollistaa kiireettömän päivärytmin.

Päiväkotimme sijaitsevat Itäkeskuksessa (Kauppakartanonkatu 14) ja Laajasalossa (Suomensuontie 8) hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkodeilla on väljät ja valoisat tilat iloisiin leikkeihin. Molemmissa päiväkodeissa pääsevät lapset ulkoilemaan isossa ja vain meille varatussa leikkipihassa. Retkeilemme myös viikottain lähimetsään.

Luomupäiväkoti Kirsikka on “Portaat Luomuun”-ohjelman korkeimmalla tasolla. Tarjoamme lapsille omassa keittiössämme tehtyä ravintoarvoiltaan huolellisesti suunniteltua ja valmistettua lakto-ovo-vegetaarista kasvisruokaa. Täysipainoisen ravinnon lisäksi pyrimme ehkäisemään sairauksia pukemalla lapset lämpimästi ja sään mukaisesti sekä pitämällä hyvää huolta lapsen stressittömästä toiminta- ja leikkiympäristöstä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Mikäli kiinnostuitte päivähoidosta Luomupäiväkoti Kirsikassa voitte ilmoittaa siitä meille näiden sivujen “Varaa tutustuminen”-toiminnon kautta.

Päivittäinen aukioloaika

Päiväkoti on avoinna klo 7.15 – 16.30

Toimintavuoden tärkeimpiä päivämääriä

  • Toimintavuosi alkaa 3.8
  • Syysloma 15.-16.10
  • Joululoma 23.12
  • Talviloma viikko 8, (22. – 28.2)
  • Kesäloma 1. – 31.7

Hoitomaksu

Päivähoitopaikan hinta muodostuu Kelan lasten hoitotuesta, Helsingin kaupungin tuesta 5-v. lapsien varhaiskasvatukseen ja vanhempien maksamasta hoitomaksusta.

Mikäli perheelle on myönnetty Kelan tulosidonnaista hoitolisää, alenee päivähoitomaksu vastaavasti.

 
 

Artikkelit

Artikkeli Ipanapostissa

Artikkeli Apu – lehdessä 22/2010
Teksti Eve Hietamies Kuvat Sanna HiltunenLINKKEJÄ

Yksityisen päivähoidon tuki
Helsingin yksityiset päiväkodit ry Facebookissa
Steinerkasvatuksen Liitto Ry